Kövessen minket a facebookon is, ahol fotókat, eseményeket teszünk közzé ...

Folytatódnak az élménytáborok

Egy héten keresztül „Kaligrafikus kalandok” címmel különböző nyelvekkel és az írás művészetével ismerkedtek a gyerekek. Poljakné Lantos Katalin sok-sok kézműves feladattal és játékkal várta a tábor résztvevőit. Pénteken egy tartalmas kirándulás keretein belül ellátogattak a múzeumba és a Fridrich fényirdába, majd a szentesi moziba is.
Hétfőtől mozgásra hangolva sportprogramokkal teli hét kezdődött Szvoboda Gergellyel. A labdajátékok, kerékpározás, tollaslabda és trambulin mellett jutott idő egy tájékozódó versenyre és sárkányeregetésre is. A hét fénypontja ez esetben is a kirándulás volt. A Szarvasi Arborétumba tett látogatás után jöhetett a gyerekek kedvence: a strand.
Reméljük, hogy ebben a két hétben is sok-sok élménnyel és új ismerettel gazdagodtak a gyerekek. [ fotók]

2020.06.24.

Erzsébet táborok

A nyári szünetben sem üres az iskola épülete, hét héten keresztül adunk otthont a napközi Erzsébet-táboroknak.
Hét tematikus táborra nyújtottunk be pályázatot az Önkormányzat közreműködésével, így a megvalósítás teljes költségét pályázati forrásból tudjuk finanszírozni. Ennek köszönhetően változatos programok és hetente egy buszos kirándulás várja a gyerekeket.
Az első héten Bertus Jánosné vezetésével az „Angolra hangolva” című tematikus hét valósult meg. A gyerekek interaktív foglalkozások keretein belül megismerkedtek az angol nyelv alapjaival, angol telefonfülkét készítettek, gyümölcssalátát készítettek, kutyás foglalkozáson vettek részt, majd kirándulást szerveztek Árpádhalomra.
A második héten Rapiné Nagy Andrea időutazásra hívta a gyerekeket: „Öt nap alatt a föld körül” címmel.
A hét elején elkalandoztak az indiánok világába, megismerkedtek a középkori lovagok életével és a magyar nép eredetével. A hét programjait ők is egy kirándulással koronázták meg. Ellátogattak a bokrosi Vadnyugati Városba, ahol szervezett programok várták őket. Ezt követően Szentesen a Kurca-part Kalandpark pályáin mérhették fel bátorságukat és ügyességüket.
Az élménytáborok tovább folytatódnak. Hétfőtől Kaligrafikus kalandok várnak a résztvevőkre... [fotók]

2020.07.11.

Pedagógus elismerés

Szeretettel gratulálunk Szalainé Balog Ágota kolléganőnknek, aki kiemelkedő pedagógiai tevékenységéért tankerületi elismerést kapott. 
1982 óta tanít iskolánkban, a Fábiánsebestyéni Arany János Általános Iskolában. Dinamikus, folyamatos megújulásra képes pedagógus. Tanítási óráin a legkorszerűbb oktatási módszereket, eszközöket is folyamatosan alkalmazza, így a Komplex alapprogram szerint végzi nevelő oktató munkáját, osztályával bekapcsolódott a Boldog Iskola programba is. Tanítványai nagy szeretettel és tisztelettel fordulnak felé. Minden egyes tanulóval képességeik szerint, differenciáltan foglalkozik. Szakmai hozzáértését, elhivatottságát a digitális oktatás során, és a később lehetővé vált egyéni fejlesztő órák alkalmával is bizonyította. Tudása, tapasztalata, kollegális magatartása miatt évek óta ő az alsós munkaközösség vezetője, és a kezdő kollégák mentora. Tevékenysége eredménye, hogy az alsós évfolyamokon tanítók igazi alkotó közösséggé váltak,változatos, színes programjaikkal gazdagítják iskolánk életét.

2020.07.01.

Tanévzáró

Kevés olyan jeles nap van egy iskola életében, amelyet azonos lelkesedéssel várnak tanárok, és diákok. Különösen igaz volt ez a pénteki tanévzáróra, melyben jelen volt a viszontlátás öröme, hiszen a rendkívüli helyzet miatt, március közepe óta ekkor találkozhattunk, lehetünk együtt először.
A 184 tanítási napból 125 töltöttünk a tanterem falai között, 59 napon pedig online folyt az oktatás. Új helyzet volt ez mindenki számára. Nevelőtestületünk minden tagja arra törekedett, hogy mindenki sikeres évet zárhasson, változatos feladatokkal, számonkérésekkel igyekeztek átadni a tananyagot. A tanulók pedig többnyire szorgalmasan küldték a beadandó feladatokat. Többségük igyekezett kihasználni az online oktatás adta lehetőségeket, a maximális helyes megoldásokra törekedve. Azt is tapasztaltuk, hogy a szülők többsége figyelemmel kísérte gyermeke haladását. Nem elégedtek meg a feladatok elvégzésével, azok minőségét is felügyelték, javíttatták az eredményesebb tanulás érdekében. Ez a tanár-diák és szülő összefogás a bizonyítványban szereplő eredményeken is látszik. Egy kivétellel minden diák magasabb évfolyamba léphet. 12-en értek el kitűnő tanulmányi eredményt. Őket a Fábiánsebestyén Gyermekeiért Alapítvány kitüntetéssel jutalmazta. Intézményünk nevében Dr. Chappon Tiborné intézményvezető adott át jutalomkönyveket és okleveleket.
Mindenkinek tartalmas, vidám, pihentető nyári szünetet kívánunk! [fotók]

2020.06.26.

Ballagás

A rendkívüli helyzet ellenére sikerült méltóképpen elbúcsúztatnunk nyolcadikosainkat.
Egy igazán megható és különleges eseménynek voltunk tanúi.
Sajnos sokan nem lehettek jelen. Őket ezzel a fotóalbummal próbáljuk kárpótolni. [album]

2020.06.18.

Beiratkozás művészeti iskolába

A Fábiánsebestyéni Arany János Általános Iskola Művészeti Iskolájába a 2020/2021-es tanévre a következő tanszakokra várja a növendékeket: grafika, dráma és társastánc.

Ismerkedjenek meg a külünböző tanszakok munkájával!

A beíratkozás módja:
- Személyesen, előre egyeztetett időpontban az iskola gazdasági irodájában. (Tel.: 63/850-032)
- Internetes űrlapon keresztül. (Kitöltés után a "küldés" gombra kattintva véglegesítheti a jelentkezést.)

Beiratkozási határidő: május 31.

2020.05.13.

Térítési díj fizetése

A Művészeti iskolás növendékeink II. félévre esedékes térítési díjai május 18-19-20-án 8-16 óra között fizethető be a gazdasági irodában!

2020.05.13.

Tavaszi szünet

Az oktatás módszertana változott ugyan, de a tanév rendje nem. 
Április 9-14. között az eredeti terveknek megfelelően tavaszi szünet lesz. Az utolsó tanítási nap április 8. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap április 15. (szerda).

2020.04.08.

Beiratkozás eljárásrendje

A járványhelyzetre tekintettel megváltozott a beiratkozás eljárásrendje. [ beiratkozás 2020 ]

2020.04.06.

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!
A 1102/2020. (III. 14.) Kormány határozat értelmében 2020. március 16. napjától az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.
A Köznevelésért felelős államtitkárság közleménye szerint „az új munkarendben a tanulók részére tilos az intézmények oktatási célú látogatása”.
Szükségesnek tartjuk tisztázni a tanulók napközbeni felügyeletének lehetőségét.
Ügyeleti ellátás azon gyermekek esetében biztosítható, akiknek a szülei igazolt módon olyan munkát végeznek, amely nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok és az ehhez fűződő közellátás biztosításához. Az ő esetükben kiscsoportos FELÜGYELET biztosítható.
Fontos megjegyezni, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

2020.03.27.

Beiskolázás 2020

A Suliváró rendezvényünk sajnos elmaradt, így ott nem volt lehetőségünk megismertetni a leendő elsősökkel és szüleikkel az iskolát és a tanító néniket.
Ezt a hiányt szeretnénk pótolni egy fotókkal illusztrált bemutatkozó anyaggal. [Bemutatkozó]

2020.03.25.

Kapcsolattartás

Pedagógusaink email címei megtalálhtóak a Dolgozóink oldalunkon.

2020.03.18.

Elsős beiratkozás

2020.03.18.

Online oktatás

Kedves Tanulók!

Mától online üzemmódra állunk át.
Ez nem oktatási szünetet jelent, csupán a tanulás-tanítás módszertana változik majd. 
Nekünk, pedagógusoknak is jelentős kihívást jelent a digitális munkarendre történő átállás. Dolgozunk rajta, hogy hogyan tudnánk a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.
Biztosak vagyunk benne, hogy Veletek – és persze a Szülőkkel – közösen meg fogjuk tudni oldani a ránk váró feladatot.
Számítunk rátok! Tudjuk, hogy Ti is érzitek a jelenleg kialakult helyzet súlyát és kötelességtudó módon, legjobb tudásotok szerint igyekeztek majd teljesíteni a feladatokat. 
Reggelente nem kell elindulni a suliba, de le kell ülni a számítógép elé és a pedagógusok instrukciói alapján feldolgozni a tananyagot. Ehhez mi minden segítséget megadunk és természetesen továbbra is tartjuk majd veletek a kapcsolatot. Lehet kérdezni, jelezni a problémákat. No persze csak elektronikusan vagy telefonon keresztül.

Egyenlőre két fontos információ:
Mindenki napi szinten látogasson el az iskola weboldalára illetve facebook oldalára a friss információkért.
Még a mai napon lépjetek be ez elektronikus naplóba (Kréta), hiszen ezen keresztül kapjátok majd a tananyagot. A felület kezeléséről hamarosan egy részletesebb leírást teszünk majd közzé, addig is az órarendben nyissátok meg a mai óráitokat. A házi feladat fülre kattintva találjátok az adott tanórához tartozó üzeneteinket.

Nagyon fontos, hogy vigyázzatok magatokra, csak akkor mozduljatok ki otthonról, ha az feltétlenül szükséges! 

2020.03.16.

Étkezés

Tisztelt Szülők!
Fábiánsebestyén Község Önkormányzata a rendkívüli munkarend ideje alatt is biztosítja a helybeli tanulók ebédeltetését. (Természetesen csak indokolt esetben!)
Az étkezdében történő étkezésre a központi utasítás értelmében nincs lehetőség, de az Önkormányzat vállalja az ebéd kiszállítását.
Ebben az ügyben a Községi Étkezdével legyenek szívesek felvenni a kapcsolatot: tel.: 63/850-036

2020.03.16.

Kréta hozzáférés ellenőrzése

Valószínűleg az online oktatás során különösen nagy jelentőséggel bír majd a Kréta rendszer. Ehhez mind a szülők, mind a gyerekek külön kódot kaptak az elektronikus napló bevezetésekor.

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizze a hozzáférési adatait. Amennyiben nem sikerül belépni, akkor az iskola facebook oldalán PRIVÁT ÜZENET formájában legyenek szívesek jelezni és küldünk új kódokat.

2020.03.14.

Átállás digitális oktatásra

Miniszterelnök Úr bejelentette, hogy 2020.március 16-tól (hétfőtől) az iskolák digitális oktatásra állnak át.Ennek részleteit még nem ismerjük.
Egy biztos,hétfőtől a gyerekek nem jöhetnek iskolába. Kérem az elkövetkezendő napokban fokozottan figyeljék az iskola honlapját,facebook oldalát, az osztályok facebook csoportját, ahol a friss információkat meg fogjuk jelentetni.Kérem türelmüket amíg az új rendszer kialakításra kerül.

Dr. Chappon Tiborné - 2020.03.13.

Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Szülők és Tanulók!
A járványhelyzetre tekintettel mindannyiunk érdeke, hogy minden prevenciós intézkedést megtegyünk a gyerekek egészségének megőrzése érdekében. Ehhez elengedhetetlen, hogy a pedagógusok, szülők és tanulók hiteles forrásból tájékozódjanak a veszélyforrásokról és megelőzési lehetőségekről.
Ennek érdekében kérjük tekintsék meg a Magyar Rendőrség által közzétett prezentációt.

A koronavírus járványra tekintettel intézményünkben több intézkedést is tettünk, melyről ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket:

1. Az iskola egész területén kiemelt figyelmet fordítunk a rendszeres és alapos fertőtlenítésre.
2. A tanulók és felnőttek számára a kézmosási és fertőtlenítési lehetőség biztosított. Felhívtuk a gyerekek figyelmét a higiéniai szabályok betartására, különös tekintettel a rendszeres kézmosásra. Kérjük az iskolába látogató felnőtteket is, hogy már az intézménybe érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítő szereket.
3. A nemzeti ünnep alkalmából március 13-án osztálykeretben tartunk megemlékezést. A Faluházba tervezett közös ünnepség elmarad.
4. A hetedik osztályosoknak májusra tervezett Határtalanul kirándulást a központi utasításnak megfelelően lemondtuk. Az érintett szülőket erről külön tájékoztatjuk.
5. Csak olyan külső rendezvényre visszük el a diákokat, amely elengedhetetlenül szükséges.
6. A nagyobb létszámot érintő programjainkat bizonytalan időre felfüggesztjük illetve lemondjuk. Így a március 28-ra tervezett Suliváró rendezvényt sem tartjuk meg.

Dr. Chappon Tiborné
intézményvezető

2020.03.12.

Nyílt napok az alsóban

2020.02.07.

Intézményvezetői pályázat

Emberi Erőforrások Minisztere a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet a Fábiánsebestyéni Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására. [ pályázati kiírás ]

2020.02.06.

Gyógypedagógust keresünk

Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ pályázatot hirdet gyógypedagógus munkakör betöltésére. [pályázati kiírás]

2020.02.06.

Magyar kultúra napja

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük meg január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát.
Iskolánkban iskolarádión keresztül emlékeztünk meg erről a jeles eseményről. A műsort Rapiné Nagy Andrea és a hatodik osztályosok biztosították.

2020.01.25.

Gyárlátogatás

Iskolánk néhány tanulója péntek délelőtt Kecskemétre, a Mercedes gyárba látogatott el.A program során betekintést nyertünk az autógyártás folyamataiba és láthattuk igazi autócsodák első megtett métereit.Mindenki számára hatalmas élmény volt.

2020.01.19.

Balett

Az alsó tagozatosok január 8-án a Hamupipőke című balettet nézték meg a Szegedi Nemzeti Színházban. A látványos díszletek, jelmezek, a táncosok játéka elbűvölte a gyerekeket. Meglepő volt számukra, hogy a tündérek és egerek szerepében gyerekek is táncoltak. Sokan most láttak először ilyen előadást. A műsor a gyerekeknek és nekünk felnőtteknek is elnyerte a tetszését.

2020.01.11.

Karácsonyi üdvözlet

2019.12.22.

Luca napi sportdélután

Luca napi játékos sportdélutánon vettek részt péntek délután az alsósok. Sok mozgással összekapcsolva megtudták milyen hiedelmek, babonák kapcsolódnak ehhez a naphoz. Luca pogácsákat kellett a pároknak kesztyűben szállítani. Alapanyagot gyűjtöttek a Luca székhez, miközben a boszik igyekeztek ezt megakadályozni. Ezután el is készültek az igen kreatív Luca székek. A népi időjósláshoz kapcsolódóan a KALENDÁRIUM szó betűit kellett összegyűjteni a zárt borítékokból. A kotyolást, /jókívánságok a háziaknak a jószágok szaporodásához, a gazdaság növekedéséhez/ a tojástartók tojással való megtöltésével, majd a tyúkok elültetésével idézték meg. A feladatot itt is boszik nehezítették a tojástartók folyamatos keverésével. A dologtiltás /varrás, söprés, mosás/ közül a söprést elevenítették meg, különböző méretű labdákat kellett söprűvel végig vezetni a szlalompályán. A délután végére nemcsak új ismeretekkel, de a gyerekek arcát látva sok élménnyel is gazdagodtak. [fotók]

2019.12.22.

Guinness rekordkísérlet

Egy országos rekordkísérletre hívtuk a felső tagozat diákjait december 13-án, pénteken.
Az Egri Eszterházi Károly Egyetem és a Magyar Kémikusok Egyesülete hirdette meg a "Nagy Periódusos Rendszer Performansz" Guinness Record és Magyar Rekor állítás kísérletét, amelyre az ország több, mint 70 intézménye nevezett be, közöttük a fábiánsebestyéni iskola is.
A feladat az volt, hogy az ország különböző helyszínein egyidőben, innovatív módon mutassuk be a periódusos rendszert. A gyerekek már a megelőző napokban előre elkészítették a 118 kémiai elem rajzát, amiket egy óriás periódusos rendszerré állítottunk össze a tornateremben.
Pénteken 11 órakor a Kossuth Rádió adta meg a jelet, amikor a résztvevők az elemek jellegének megfelelő színű pólóba öltözve emelték a magasba a rajzokat, majd periódusonként külön-külön mutatták be őket.
Nem csak a gyerekek vizsgáztak jelesre összefogásból ezen a napon, hanem azok a felnőttek is, akik ”beugrósként” kisegítettek minket és pótolták az aznap versenyre utazó tanulókat. 
Remélhetőleg ezzel az érdekes színfolttal nem csak az iskolai életet gazdagítottuk, de egy magyar Guiness Rekord felállításához is hozzájárultunk. [fotók]

2019.12.13.

Pályaválasztási nap

Szombaton délelőtt rendkívüli munkanapot tartottunk az iskolában. A hagyományos tanórák helyett az alsó tagozaton szülőket, a felső tagozaton pedig az iskolarendőrt illetve a Sághy Mihály Szakképző Iskola tanárait és diákjait hívtuk meg, hogy interaktív előadások keretében különböző szakmákat mutassanak be a gyerekeknek.
Az elsősöknél egy tűzoltó apuka, a másodikosoknál egy virágkötő anyuka, a harmadik és negyedik osztályosoknál pedig egy katona apuka adott betekintést a szakmája rejtelmeibe. A gyerekek nagy érdeklődéssel figyelték az előadásokat, örömmel vették kézbe és próbálták ki a különböző eszközöket.
A felsősök a rendvédelemmel kapcsolatos előadás mellett famegmunkálási, építőipari, vendéglátási, gépészeti és elektronikai témában kaptak információkat.
A rendkívüli nap célja a különböző szakmák „kulisszatitkainak” megismertetése és ezáltal a pályaválasztás megkönnyítése.
Köszönjük a szülőknek, az iskolarendőrnek és a Sághy Mihály Szakképző Iskola képviselőinek a tartalmas napot, az érdekes információkat. [fotók]

2019.12.06.

Mikulásfutás

Eseményekben gazdag a december a Fábiánsebestyéni Általános Iskolában. Az adventi gyertyagyújtás és a Mikulás látogatása mellett még egy sportos rendezvénnyel is készültünk erre a hétre. 
A Diákönkormányzat szervezésében immár második alkalommal rendeztük meg a Mikulásfutást.
Több, mint 140 gyerek húzott mikulás sapkát és vágott neki a kihívásnak. Az alsósoknak rövidebb, míg a felsősöknek egy hosszabb távot kellett teljesíteni. Örülünk neki, hogy az idei évben már néhány szülő is csatlakozott a gyerekekhez.
Mindenki derekasan helyt állt, amit egy-egy csokimikulással jutalmaztunk. [fotók]

2019.12.06.

Érdekes kémiai kísérletek

Mengyelejev 150 évvel ezelőtt rendezte sorba az akkor ismert 63 kémiai elemet és alkotta meg az első periódusos rendszert. Ebből az alkalomból 2019-et a Periódusos Rendszer Nemzetközi Évévé nyilvánították.
Öt vállalkozó szellemű nyolcadikossal egy programsorozatot állítottunk össze az iskola tanulói számára. Néhány elemmel érdekes kémiai kísérletet mutattunk meg a gyerekeknek. Eddig 7 osztálynak tartottunk előadást, a másodikosokat kedden várjuk. [fotók]

2019.12.01.

Sikerek a Koszta animációs versenyen

Az idén 20. alkalommal megrendezett Koszta animációs versenyen idén is részt vett iskolánk 8 csapattal. Összesen 31 csapatot hívtak be a járásból az előzetes nevezés alapján, három korosztályban.
A diákoknak másfél óra állt rendelkezésre, hogy megrajzoljanak 3 rajzot és elkészítsenek a Logo Motion programmal egy animációt.
Ismét sikeresek voltunk, öt csapatunk ért el helyezést:

I. korcsoport (3-4. osztály): mesék
3. helyezett - Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj
Fazekas Dóra, Fekete Laura Kata, Szemanyik Nóra

II. korcsoport (5-6. osztály): történetek, legendák magyar történelmi személyek életéből
1. helyezett - Szt. Márton és a ludak
Justin Levente, Justin Zalán, Szabó Andor
2. helyezett - Szt. László füve
Farkas Liliána, Pataki Jázmin, Szabó Réka

III. korcsoport (7-8. osztály): valamely tantárgyhoz kapcsolódó animáció vagy a tudománytörténetből, művészettörténetből vett anekdota megjelenítése.
1. helyezett - 2019 A Periódusos Rendszer Nemzetközi Éve
Laczkó Kata, Vígh Hanna, Varga Zétény
2. helyezett - Altamira barlang felfedezése
Andula Zsanett, Szénási Emese, Csatai György

A diákoknak gratulálunk a szép eredményekhez, Hercz Szilviának pedig köszönjük a felkészítő munkáját!

2019.11.28.

Színházlátogatás

Milyen egy igazi barátság? Erről szól a Kukac Kata című mesemusical, amit november 20-án a Békéscsabai Jókai Színházban nézhettek meg a 3. osztályosok. Az előadás a barátság egyik legfontosabb ismérvét erősítette meg a nézőkben: a barátokra a bajban is számíthatunk. A díszlet, a szép jelmezek, a látványos hang- és fényeffektusok elbűvölték a gyerekeket. Élvezték a zenei betéteket, a koreográfiát. Együtt izgultak, örültek a szereplőkkel. Köszönjük a Hódmezővásárhelyi Tankerületnek ezt a színházi élményt és az utaztatást.

2019.11.21.

Mesemondó verseny

Az alsó tagozaton ismét megrendeztük a mesemondó versenyünket.
Magony Noel 7. osztályos tanuló kezdte meg rendezvényünket egy magyar népmese előadásával. A gyerekek szebbnél szebb meséket mondtak el. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt az eredményhirdetésnél. Köszönjük a munkáját Vargáné Lakos Eszter tanító néninek, Nagyné Kádár Ildikó óvónőnek és Sipos Anna nyugdíjas könyvtárosnak, valamint köszönjük a tanító nénik és a szülők segítségét a meseválasztásban és a felkészítésben. Minden tanuló kapott egy kis ajándékot, így senki sem távozott a versenyről üres kézzel. Az ajándékokat a Fábiánsebestyén Gyermekeiért Alapítvány, Kurunczi Krisztina (Ajándékbolt), és Lévai Norbert ajánlotta fel. Köszönjük szépen! Egy kellemes délutánt tölthettünk el együtt a mesék birodalmában, és bízom benne, hogy jövőre is találkozunk! [fotók]

2019.11.04.

Tökbuli

Verőfényes napsütésben készültek az ötletesnél ötletesebb töklámpások ma délután az iskola udvarán. Az idei évben új elemekkel bővítettük a programot, az arcfestés, sütikészítés és tökbuli mellett igen nagy népszerűségnek örvendett a 8. osztályosok által berendezett horror szoba is.
A rendezvényt a Diákönkormányzat szervezte és számos pedagógus és szülő segítette. Köszönet érte! 
A töklámpásokat az iskola két bejáratánál állítottuk ki. Aki teheti látogasson el arra, esténként kivilágítjuk. [fotók]

2019.10.22.

Menetrendváltozás

A szentesi busz menetrendje október 1-től az alábbiak szerint változik:

2019.09.26.

Alapítványi hírek

A helyi Borostyán Klub a XXV. Falu Fesztiválon jótékonysági tyúklábsütést szervezett a Fábiánsebestyén Gyermekeiért Alapítvány javára. A befolyt összeget 282.510 forintot Szabó Lajosné 2019.08.13-án számlánkra befizette.
Hálás szívvel mondunk köszönetet a klub tagjainak önzetlen munkájukért,és mindenkinek,aki nyersanyaggal vagy anyagilag támogatta felajánlásukat.
A befolyt összeget olyan eszköz beszerzésére vagy rendezvény támogatására fordítjuk,ami minden tanulónkat érint.

Vargáné Lakos Eszter - 2019.08.21.

Időpontok

Augusztus 28. (szerda) 8:00 - Pótvizsga
Augusztus 28. (szerda) 7:00 - 19:00 - Tankönyvosztás
Augusztus 30. (péntek) 17:00 - Tanévnyitó ünnepség A tankönyvek mindenki számára ingyenesek, de átvételükhöz szülői aláírás szükséges! Az iskolabuszok az első tanítási naptól (szeptember 2. - hétfő) közlekednek a szokásos menetrend szerint.

2019.08. 15.